Un proiect Fabrica de Firme®

 • Sediu Social Sector 1

  150 € / An

 • Sediu Social Sector 2

  150 € / An

 • Sediu Social Sector 3

  150 € / An

 • Sediu Social Sector 4

  150 € / An

 • Sediu Social Sector 5

  150 € / An

 • Sediu Social Sector 6

  150 € / An

 • Sediu Social Ilfov

  200 € / An

Despre Sediu Social

Sediu Social Bucuresti si Ilfov

Sediul social al unei societati comerciale se defineste ca adresa unde figureaza societatea comerciala, respectiv locul unde se comunica oficial actele precum si corespondenta. Sediul social poate fi cu sau fara activitate, poate presupune activitati proprii de birou sau activitati comerciale. Tipurile de activitati desfasurate la sediul social sunt reglementate prin codurile CAEN declarate in Actul Constitutiv al societatii. Sediul social reprezinta sediul central sau domiciliul fiscal al societatii comerciale, punctele de lucru, reprezentantele, filialele si sucursalele reprezinta sedii secundare ale societatilor comerciale.

Sediul social pe cabinet de avocat reprezinta e modalitate legala prin care o firma isi poate gazdui sediul social in cadrul unui cabinet de avocat sau a unei societati de avocatura, pe baza unui contract de asistenta juridica incheiat intre avocatul titular, reprezentant al cabinetului respectiv, si reprezentantii societatii comerciale. Acest tip de sediu social este temporar, nu poate depasi durata de 12 luni si este reglementat de Legea 51/1995 („Legea Avocatilor”). La adresa cabinetului de avocatura nu se poate stabili sedii profesionale (sediile profesionale sunt sediile Persoanelor Fizice Autorizate, Intreprinderilor Individuale si Intreprinderilor Familiale) sau sedii cu activitate.

Sediul social al unei societati comerciale reprezinta locul unde firma isi stabileste domiciliul administrativ. Acesta este un element extrem de important al societatii, deoarece se identifica cu locul in care se realizeaza toate comunicarile catre respectiva societate, fie ca este vorba de catre documente fiscale sau administrative, fie comunicari din partea unor clienti sau terti.

La acelasi sediu pot functiona simultan mai multe societati, in cazul in care structura si planul imobilului permit functionarea simultana a mai multor entitati juridice (exista mai multe camere, sau spatiile existente sunt impartite in asa fel incat activitatea unei societati sa nu afecteze pe celelalte), exceptie facand sediile care se stabilesc la sediul cabinetului de avocatura.

Scrieti-ne si noi va vom contacta!

Nume
Telefon
Email
Oras
Mesaj
Scrie rezultatul cu litere
2 + 3 =